Вашиот правен советник

Посветени сме на успесите на нашите клиенти

Искусниот тим од адвокати и стручни соработници нуди професионални правни услуги, вклучувајќи застапување, советување и анализи за домашни и странски физички и правни лица.

Долгогодишно искуство

Адвокатското друштво Лазаров & Шоптрајанов е основано во 2007 година од страна на м-р Никола Лазаров и Ангел Шоптрајанов.

Експертиза во повеќе области

Канцеларијата поседува експертиза од областа на трговското, граѓанското и кривично право, но и значајно искуство во работните спорови, игрите на среќа и забавните игри, енергетика и дипломатско конзуларните преставништва.